top of page
IMG_4405.jpg

Zonnax

Antrenament funcţional

Creaţi circuite de antrenament funcţional, cu marcaje inserate în podea sau Turflex.

Vizualizaţi marcajele diferite disponibile.

Antrenaţi-vă funcţional

şi BUCURAŢI-VĂ CÂT VĂ ANTRENAŢI!

Zonnax sunt circuite funcționale cu marcaje de cauciuc introduse în podea sau în iarba artificială TurFLEX

Alegeți unul dintre circuitele noastre de antrenament sau pur și simplu creați-vă propriul circuit de antrenament funcțional. Nu există limită pentru personalizare și design pe marcajele funcționale de pe podea.

Marcajele circuitelor de antrenament funcţional ZONNAX sunt realizate cu inserţii ale aceluiaşi cauciuc în diferite culori, astfel că marcajele nu vor dispărea niciodată.

 

Proiectați-vă zona funcțională pe care o doriți și oferiți utilizatorilor dumneavoastră programe de antrenament original și o imagine modernă plăcută a podelelor și pereților.

 

În catalogul nostru, vă oferim cele mai utile marcaje de antrenament funcțional, în care puteți antrena multe programe diferite în funcţie de viteză, reacție, coordonare, agilitate, echilibru, ritm sau forță, și vă invităm să ne trimiteți propria idee, care să vă ajute să le puneţi în aplicare.

 

Vă arătăm cum să utilizaţi circuitele cu programele de antrenament dezvoltate de We FitAcademy.

Achiziţionaţi unul dintre circuitele noastre Zonnax şi vă vom furniza trei programe de antrenament funcţional (HIIT, STRENGTH şi CARDIO), dezvoltate împreună cu We Fit Academy. 

JGP5913zonnax.jpg
bottom of page