top of page
acoustic_flooring.jpg
certificados-acusticos-audiotec.png
logo-audiotecOK.png

Podele acustice

Soluţii de izolare acustică

ACOUSTIC SOLUTIONS COLOR.png

PaviFLEX vă oferă soluţii multiple pentru izolarea acustică a centrului dumneavoastră fitness.

 

Ne concentrăm eforturile pe perfecționarea și îmbunătățirea diferitelor soluții acustice, lucrând la dezvoltarea de noi formule certificate cu absorbție excelentă a șocurilor și atenuare a sunetului de până la 30.6 dB.

Soluţii acustice şi sisteme de absorbţie a impactului

Podele acustice şi sisteme de izolare atestate de Audiotec

De asemenea, vă oferim sisteme combinate de diferite podele, creând cea mai bună soluție acustică în funcție de nevoile dumneavoastră.

 

Toate soluțiile noastre au fost certificate de AUDIOTEC în conformitate cu standardul UNE-EN ISO 10140-1:2011.

Toate testele efectuate pe sisteme acustice se bazează pe același standard: lansarea unei gantere de 30 Kg de la o înălțime de o jumătate de metru.

xtremeEco2021acoustic(web).jpg

MAT 030
Păstrătorul liniştii 

MAT 030 reprezintă pardoseala acustică de cea mai ridicată calitate a PaviFLEX Gym Flooring. Mulţumită dimensiunii dalelor de pardoseală, grosimii şi compoziţiei EVA cu densitate ridicată, MAT 030 este una dintre cele mai performante pardoseli acustice de pe piaţă.

Mat30results28,4.png
mat30frequency.png

Basic 30
Soluţia sustenabilă 

Basic 30 este o dală de pardoseală din cauciuc reciclat care furnizează sălii dumneavoastră de fitness o izolare acustică excelentă, precum şi procesul optim de recuperare şi absorbţie a şocurilor.

Basic30results22.1.png
basic30frequency.png

Basic System
Combinaţia optimă de preţ 

Basic System vă oferă cele mai bune proprietăţi, utilizând un substrat de cauciuc reciclat de 20 mm şi o suprafaţă durabilă de cauciuc compact virgin de 7 mm, utilizând pardoseala noastră FitnessPro. 

Basic30results.png
basic30frequency.png

Confortsonic® Systems
Izolare acustică de bază de mare densitate 

Sistemele CONFORTSONIC vă oferă soluţii profesionale, cu un strat de bază acustic format din plăci de pardoseală EVA cu diverse grosimi, care oferă măsurile de absorbţie maximă a şocurilor, cu proprietăţile de izolare acustică cele mai ridicate de pe piaţă, fără a afecta estetica încăperii.

confortsonic_logo.png
Mat30results.png
mat30frequency.png

Confortsonic 15

Confortsonic 20

Confortsonic 30

bottom of page