top of page
pexels-cesar-galeão-3253499 (1).jpg

BasicFlex

Podea granulară realizată din cauciuc reciclat 100%

Creată special pentru CrossTraining și alte activități de trafic greu, cu proprietăți acustice excelente și absorbție a șocurilor

BasicFLEXweb.png

Podele cauciuc reciclat de interior şi exterior pentru CrossTraining

BasicFlex este un cauciuc puternic reciclat, având 2 și 3 cm grosime. O soluție economică și durabilă pentru zonele de trafic greu.

Plăcile BasicFlex oferă o recuperare ridicată la impact, făcându-le o soluție excelentă pentru lucrul pe suprafaţa lor, precum și un strat de subsol al unei podele din cauciuc compact.

 

Fabricată din cauciuc reciclat de cea mai bună calitate, cu o calitate și durabilitate excelente. Caracteristicile sale de antialunecare și de absorbție a șocurilor o fac perfectă pentru a susține orice sarcină, prevenind în același timp oboseala articulației la antrenamentul de mare intensitate. Ideală pentru utilizare atât în ​​interior, cât și în exterior.

BasicFlex devine un sistem acustic extrem de durabil, cu proprietăți excelente și un preț minunat. Prezintă o bază din cauciuc reciclat de 20 mm și reuneşte puterea cauciucului virgin a podelelor noastre eco FitnessPro și FitnessPro într-o suprafaţă durabilă de cauciuc compact de 7 mm.

 

 

muscular-fitness-man-preparing-deadlift-barbell-his-head-modern-fitness-center-functional-
bottom of page