top of page
01.gymFlooring_head.jpg

ActiON

Podele pentru lecţii de grup şi activităţi supervizate

Podele special dezvoltate pentru activităţi de grup şi aerobic, step... cu sau fără echipament uşor. 

actionCut.png

Podele pentru aerobic şi lecţii pentru grupuri

Podeaua eternă.

PaviFLEX ACTION a fost dezvoltată special pentru cursuri de grup precum Zumba®, BodyPump®, Step și orice alte cursuri care necesită o prindere specifică cu amortizare excepțională și rezistență și durabilitate de neegalat. ACTION este cea mai bună soluţie pentru activităţile supervizate.

Ce face ACTION diferită de alte produse?

Compoziţie combinată de aer şi cauciuc compact cu o elasticitate inegalabilă.

O suprafață rezistentă la urmele echipamentelor de fitness (trepte, gantere etc.) susținută de o bază de cauciuc expandată compusă din milioane de bule de aer pentru a oferi cele mai bune rezultate, cu proprietăți elastice care maximizează absorbția șocurilor în timpul desfășurării oricărei activități de grup.

 

Echilibru optim la tracţiune.

Suprafața ACTION by PaviFLEX oferă un echilibru perfect pentru tracțiunea sportivilor, un echilibru excepțional atunci când se efectuează exerciții aerobice pentru a nu aluneca sau frâna brusc.

 

Comode ca norii, ferme ca lemnul.

Când vă antrenaţi pe ACTION by PaviFLEX, aveţi un sentiment de confort fără egal și, în același timp, un sentiment de siguranță în efectuarea tuturor exercițiilor. 

 

Uşor de instalat; nu necesită lipire.

ACTION by PaviFLEX este prezentată în plăci puzzle cu patru laturi care se îmbină pe orice suprafață simplă și solidă fără a fi nevoie de adeziv. Tăierea plăcilor în interior cu mașini automate noi garantează perfecțiunea interblocării puzzle-ului.

 

Rezistente la apă şi foarte uşor de curăţat.

Apă și săpun neutru, este atât de simplu. Produsele PaviFLEX sunt impermeabile și nu absorb transpirația, așa că sunt atât de ușor de întreținut printr-o curățare regulată, doar folosind produse standard de curățare neabrazive care se găsesc în orice supermarket.

 

Opţiuni infinite.

Nu numai că personalizăm podeaua cu orice logo sau marcaj dorit, ci producem şi culoarea dorită dacă nu o găsiţi în lista noastră extinsă de culori.

IMG_0976okAction_dubai.jpg
bottom of page