top of page
cardio&cycling_flooring_eco2.jpg

Fitness Eco

Podele pentru săli de fitness pentru zone cardio şi de fitness

Podele cu densitate şi rezistenţă rdicată şi antialunecare, proiectate pentru a proteja podeaua de toate tipurile de utilaje: benzi de alergare, biciclete eliptice, biciclete, rame...

Podele pentru cardio şi ciclism interior

Podeaua cea mai prietenoasă cu mediul şi atentă cu buzunarul dumneavoastră.

Fitness Eco este 100% compatibilă cu PaviFLEX Fitness, astfel încât să puteţi evidenția încăperile cu marcaje funcționale de antrenament în orice culoare, printr-o optimizare ușoară a bugetului.

PaviFLEX Fitness Eco este podeaua excepţională la preţul corect. 

 

Nu numai că acesta este un produs cu un preţ îmbietor pentru buzunarul dumneavoastră, ci reprezintă şi contribuția respectuoasă a PaviFLEX la mediul înconjurător. Fitness Eco este produsă folosind resturile din producția de podele Fitness; reciclăm și producem din nou, astfel încât obținem un produs Eco cu aceleași proprietăți ca și produsul nostru Premium, dar mai puțin costisitor.

 

Suprafața Fitness Eco este rezistentă la apă, deoarece este realizată din cauciuc virgin compact care nu permite pătrunderea apei sau transpirației; prin urmare, produsul nu miroase și își va păstra același aspect mult mai mult decât altele. Fitness Eco este foarte ușor de curățat și întreținut folosind doar apă și săpun neabraziv pentru curățarea zilnică.

 

Fitness Eco este produsă în diferite culori pătate: Carbon Black, Grey, Terra, Viola și Granite. Se poate personaliza şi în alte culori, la cererea clientului.

premiumflooringiconen.png
podele pentru cardio
bottom of page