top of page
cross55.jpg

Rezistenţă şi eleganţă în antrenamentul dumneavoastră

Probabil cea mai bună podea de sală de fitness de pe piaţă

Fitness
Xtreme

Podele de CrossTraining & greutăţi libere

Cea mai rezistentă podea.

Dezvoltate pentru a oferi cele mai înalte performanțe în zonele de forță și haltere. Garantează absorbția șocurilor și reducerea vibrațiilor și a zgomotului.

Oferind cea mai înaltă performanță în zonele de forță, zonele de greutăți libere și sălile de CrossTraining, această podea se potrivește perfect cu traficul greu.

Designul suprafeței, combinat cu compoziția cauciucului, oferă proprietățile antialunecare necesare antrenamentelor de forță. Avem de-a face cu un coeficient optim de frecare pentru a obține cea mai bună tracțiune și cea mai mare densitate pentru a obține o absorbție excepțională a impactului.

 

O podea cu adevărat ușor de instalat, în afară de greutatea mare a fiecărui metru pătrat de material (mai mult de 15 kg de cauciuc la 10 mm grosime). Interblocaţi în sistem puzzle plăcile de pe suprafaţa existentă solidă, curată şi plană. Nu necesită lipire.

 

Rezistente la apă şi antibacteriene; foarte uşor de întreţinut.

 

Disponibile într-o gamă largă de culori, inclusiv efecte de lemn şi marmură; se poate produce orice culoare la cererea clientului.

Complet personalizabile cu orice logo, design sau marcaj, clienţii putându-şi crea propria atmosferă, pentru a se diferenţia de restul.

ecoflooringiconen.png
IMG_9940 copia.jpg
bottom of page