top of page
LEdFlex Mood.jpg

Podele interactive portabile pentru fitness

LedFLEX este un sistem de fitness interactiv, cu senzori de proximitate introduși în podea și perete. Este un instrument fantastic pentru antrenamentele funcţionale.

Podelele interactive portabile LedFlex

Bucuraţi-vă de experienţa fitness interactivă acolo unde doriţi!.

LedFLEX este un sistem de fitness interactiv care vă permite să vă duceți sala de fitness la un alt nivel printr-o tehnologie simplă. Apăsaţi doar PLAY şi începeţi-vă antrenamentul.

LedFLEX transformă orice parte a centrului dumneavoastră de fitness într-un instrument interactiv inteligent cu mai multe funcționalități.

 

Ledurile sunt introduse în podeaua PaviFLEX, dar şi în pereți, și au senzori de proximitate, astfel încât pot fi folosite cu picioarele, mâinile sau orice accesorii de fitness precum mingile, mănușile de box... Creați-vă programul de antrenament interactiv alegând dintr-o multitudine de exerciții prin intermediul unui software foarte ușor de utilizat și apăsați PLAY pentru a începe distracția.

 

Foarte simplu de instalat. Trebuie doar să uniți plăcile, să introduceți ledurile și să conectați sistemul la rețeaua Wi-Fi. Portabilitatea sistemului LedFlex îl face unic pe piață.

 

LedFLEX este produs pentru instalare Wi-Fi și, de asemenea, pentru instalare WIRED și este un produs complet personalizabil la cererea clientului.

LedFLEX este oferit în mod normal integrat în zonele de antrenament funcțional ZONNAX, cum ar fi stațiile interactive ale circuitului.

LedFlexAreaOK.jpg
bottom of page